• Generalna proba za Bunker Acoustic

  Posted on svibanj 6, 2019 by in Događanja, Nastupi

   

  Bunker Acoustic je iza nas. Naši mali pjevači oduševili su ugledne članove žirija. Bravo za ovaj veliki nastup. Imamo i pobjednicu.. No prije toga podsjetimo se kako je bilo jučer na generalki u Malom muzičkom ateljeu.

  U suradnji s mentoricom Marijom Šerić Dudjak Laura je odabrala dražesnu pjesmu popularnog sastave De Tour: Ja sam se zaljubila! Koliko Laura voli ovu pjesmu i kako je primjerena njenom glasu i njenoj osobnosti imali smo prilike čuti na njena oba nastupa

   

  Dugo je tražio pjesmu kojom će se prvi put predstaviti javnosti. Izbor je pao na baladu sumornog izričaja. I walk alone, riječi su koje dominiraju pjesmom, i još mnogo drugih tužnih misli. Fran svojom izvedbom dočarava svu tu melankoličnu atmosferu….Boulevard of broken dreams i Fran Gračanin!

  Pogodite koju nam je pjesmu otpjevao Petar.! Bila je Julie, oh moja Julie..iz davnih osamdesetih..

  Mjesec -predivnu baladu sastava De tour Matea pjeva na svoj osebujni način, u nekoj drugoj dimenziji..

  Za svoj nastup u Bunkeru Petra je sama odabrala pjesmu Mije Dimšić koja odiše optimizmom i u život vraća vedrinu. Instrumentalna podrška bila su joj čak dva gospodina; Leonardo Havliček, na klaviru i Tomislav Smolčić sa ukulele. I trebali ste samo čuti njezinu interpretaciju!:)

  A ovo je bila jedna mala Zvjezdica. Naša Tamara sitnog stasa i ogromnog glasa. Sada ima novi nadimak: Tamara Tajči. Otpjevala je tako da bi joj i sama Tajči mogla pozavidjeti:)

  Pobjednica, Tamara Kušer s mentoricom, Marijom Šerić Dudjak, prof.

   

   

   

Comments are closed.

%d blogeri kao ovaj: