Gitaristički ansambl grada Samobora

 

G.A.G.S. se pridružio djedu  Božićnjaku u Galeriji Prica svirkom i prigodnim darivanjem

http://www.samoborskiglasnik.net/14dana.asp?datum=20161221#4674

djed-mraz-u-prici

Veselo darivanje i druženje u Galeriji Prica

 

 

G.A.G.S. će se do kraja prosinca 2016. godine predstaviti s još dva nastupa u sklopu Adventa u Samoboru! Prvi nastup dođite poslušati u subotu, 17.12.2016. u večernjem glazbenom programu  na Trgu kralja Tomislava, s početkom u 18.00 sati.

Njihov drugi nastup bit će u utorak, 20.12.2016. u 16.00 sati u Galeriji Prica povodom  Božićne svečanosti za djecu iz obitelji slabijeg imovinskog statusa. Grad Samobor pripremio je darove i posjet djeda Mraza, a Mali muzički atelje također će se pridružiti svojim progodnim darovima i posebnim poklonom za jednog od malog posjetitelja.  

G.A.G.S. se predstavio sinoć uspješnom svirkom na tradicionalnom 6. humanitarnom Božićnom koncertu ispred više od tisuću ljudi u Sportskoj dvorani Samobor. Naš ansambl zablistao je uz poznata imena hrvatske estrade i prema navodu Samoborskog glasnika bio je ugodno iznenađenje ovog koncerta! :)

http://www.radiosamobor.hr/…/glazbena-srca-za-srca-malisana/

gags-na-bozicnom-koncertugags-bozicni-koncert

6-humanitarni-bozicni-koncert

 

Git.ansambl

Gitaristički ansambl grada Samobora okuplja mlade uspješne samoborske gitariste s ciljem redovitog samostalnog djelovanja ili uz soliste na drugim instrumentima. Umjetnički voditelj ovog ansambla je Vladimir Šimunov, akademski glazbenik i profesor gitare. Ansambl trenutno broji 12 članova, a to su: Marija Crljen, Marta Faullend Heferer, Marko Matijaščić, Marko Vucković, Tomislav Smolčić, Fran Bišćan, Petra Karija, Matea Grgin, Borna Dekanić, Ivona Lozančić, Marko Stanec i violinistica Rebeka Heaton.

S nestrpljenjem očekujemo njihov sljedeći nastup i nadamo se skorom samostalnom koncertu.

Ansambl je otovren za nove članove, a uvijet je završena srednja glazbena škola ili muzička akademija. Srednjoškolci također mogu pristupiti ansamblu uz prethodno uspješno položenu audiciju.

Gitaristički ansambl / Mali muzički atelje

%d blogeri kao ovaj: