• Pobjednik prvog klavijaturističkog natjecanja I LOVE SYNTH

  Posted on 18 lipnja, 2016 by in Događanja, Nastupi

  U srijedu, 15. lipnja održano je naše 1. međunarodno natjecanje mladih klavijaturista I LOVE SYNTH. Natjecanju je pristupilo 11 kandidata. Zasupljene su bile sve solističke kategorije. Zbog odlične pripremljenosti svih kandidata ocjenjivački je sud ( u sastavu: Dean Mošmondar, Marina Flanjak i Josip Bošnjak) dodijelio visoke ocjene u rasponu od 91 do 95 bodova, što prema pravilniku odgovara bodovima za prvu nagradu. Ipak nekolicina natjecatelja je uz prigodnu diplomu i nagrada sponzora osvojila još nekoliko vrijednih posebnih nagrada.

  Nagrađeni učenici:
  Juraj Vičević…………………………NOVČANA nagrada (1500,00 kn)
  Mirna Poljak………………… ….. Notno izdanje NAUČIMO SVIRATI SYNTHESIZER, 3
  Rea Klarić Kukuz…………………stalak za synthesizer (vrijednost 220 kn)
  Sebastian Nedeljko………………POKON BON (u vrijednosti 150,00 kn) trgovine Music MAX iz Zagreba
  Patricia Marić………………………. SLUŠALICE, (vrijednost 150,00 kn) poklon WHITE and BLACK muzikalije iz Samobora

  Natjecanje je završilo svečanim koncertom nagrađenih klavijaturista uz nekoliko reprezentativnih gitarističkih i violinističkih točaka koje su izveli polaznici Malog muzičkog ateljea.
  Svečani koncert otvorio je, Juraj Vičević iz glazbenog učilišta Suita koje djeluje u Čakovcu. Juraj je uz osvojenih 95 bodova u 1. kategoriji bio prvoplasirani natjecatelj i tako osvojio vrijednu novčanu nagradu i diplomu pobjednika Natjecanja.

  Čestitamo svim natjecateljima koji su nastupili na 1. natjecanju I LOVE SYNTH i nadamo se da će im ostati u lijepom sjećanju te biti odličan poticaj za buduće glazbene podvige.

  164532

   

Comments are closed.