• Generalna proba za Bunker Acoustic

  Posted on 6 svibnja, 2019 by in Događanja, Nastupi

   

  Bunker Acoustic je iza nas. Naši mali pjevači oduševili su ugledne članove žirija. Bravo za ovaj veliki nastup. Imamo i pobjednicu.. No prije toga podsjetimo se kako je bilo jučer na generalki u Malom muzičkom ateljeu.

  U suradnji s mentoricom Marijom Šerić Dudjak Laura je odabrala dražesnu pjesmu popularnog sastave De Tour: Ja sam se zaljubila! Koliko Laura voli ovu pjesmu i kako je primjerena njenom glasu i njenoj osobnosti imali smo prilike čuti na njena oba nastupa

   

  Dugo je tražio pjesmu kojom će se prvi put predstaviti javnosti. Izbor je pao na baladu sumornog izričaja. I walk alone, riječi su koje dominiraju pjesmom, i još mnogo drugih tužnih misli. Fran svojom izvedbom dočarava svu tu melankoličnu atmosferu….Boulevard of broken dreams i Fran Gračanin!

  Pogodite koju nam je pjesmu otpjevao Petar.! Bila je Julie, oh moja Julie..iz davnih osamdesetih..

  Mjesec -predivnu baladu sastava De tour Matea pjeva na svoj osebujni način, u nekoj drugoj dimenziji..

  Za svoj nastup u Bunkeru Petra je sama odabrala pjesmu Mije Dimšić koja odiše optimizmom i u život vraća vedrinu. Instrumentalna podrška bila su joj čak dva gospodina; Leonardo Havliček, na klaviru i Tomislav Smolčić sa ukulele. I trebali ste samo čuti njezinu interpretaciju!:)

  A ovo je bila jedna mala Zvjezdica. Naša Tamara sitnog stasa i ogromnog glasa. Sada ima novi nadimak: Tamara Tajči. Otpjevala je tako da bi joj i sama Tajči mogla pozavidjeti:)

  Pobjednica, Tamara Kušer s mentoricom, Marijom Šerić Dudjak, prof.

   

   

   

Comments are closed.