• Završni godišnji koncert polaznika Malog muzičkog ateljea – Veliko glazbeno zadovoljstvo; Glasnik-SSN, 13.06.2012.

  Posted on 13 lipnja, 2012 by in Iz medija

   

  Među Samoborcima već dobro poznati Mali muzički atelje 12. je lipnja, u kino dvorani POU Samobor, koncertom svojih polaznika, obilježio završetak još jedne obrazovne cjeline.

  Voditeljica ateljea prof. Vesna Faullend Heferer je, pozdravljajući brojne roditelje i prijatelje polaznika ateljea, izrazila zadovoljstvo angažmanom djece i njihovim napretkom u proteklih godinu dana.

  MALI MUZICKI ATELJE 12.06.2011

  Pred prepunom su dvoranom najmlađi glazbenici zorno pokazali da su uspješno svladali prve sviračke korake, a oni stariji iskazali i znatan napredak te spremnost za daljnje sviračke iskorake, bilo u okviru Malog muzičkog ateljea, bilo u redovnim glazbenim školskim institucijama.

  Ovom im se prilikom pridružio i Dječji zbor Smiješak, koji je, ovaj put “uživo” otpjevao nekoliko pjesama uz pratnju gitare.

  Nastupe svih polaznika pozorno su pratili i njihovi voditelji, spremni i asistirati mladim sviračima u slučaju potrebe: Lucija Klarić, Andrea Gelemanović, Marina Flanjak, Andrea Haber, Tomislav Smolčić i Iva Mrčela, a svi su nastupi nagrađeni aplauzom okupljenih, što rodbine, što prijatelja i znatiželjnika.

  Vrijedi napomenuti da je ovu svojevrsnu “smotru” glazbenih sposobnosti najmlađih iz Samobora i okolice pripremilo desetak glazbenih entuzijasta, bez ikakve financijske potpore “institucija”, ali na zadovoljstvo djece i ponosnih roditelja.

  Diplome će malim glazbenicima biti uručene naknadno, a za očekivati je nastavak njihovog glazbenog obrazovanja, ali i upis novih u I. stupanj obrazovanja, jer Samobor postaje istinski centar glazbene kulture, a Mali muzički atelje njegov nezaobilazni dio.

  Preuzeto sa: samoborskiglasnik.net
  Izvorni članak možete pročitati OVDJE! 

   

Comments are closed.